Företagspresenter till dina anställda

Posted by Roger on October 21, 2014
Arvika

Hösten är här och vi har redan julmust och skumtomtar ute i matvaruaffärerna. Detta brukar betyda att det kan vara dags att tänka över möjliga presenter till det anställda efter ett års gott arbete. Vilka är då alternativen? Vad brukar folk gilla?

julklapp med guldrosett

Upplevelser

Upplevelser kan ofta vara ett perfekt alternativ, för att den skall fungera bra krävs dock en ganska homogen grupp. Spa-upplevelser eller vinprovning kanske kan vara passande och dessutom ge dig en möjlighet att stödja lokala företag.

Presentkort

Det Svenska företaget Noblecard erbjuder en väldigt speciell typ av presentkort där mottagaren får möjlighet att själv beställa något från en butik som Noblecard själva administrerar. Detta gör det helt enkelt möjligt för mottagaren att få något som precis passar just den personens behov, detta samtidigt som du som arbetsgivare inte behöver leta runt efter olika saker i samma prisklass.

Du kan dessutom själv välja hur mycket du vill spendera genom ett par olika prisklasser samt möjligheten att köpa mer än ett kort. Presenterna varierar mellan allt från exklusiva glasskapelser till delikatesspaket, det finns verkligen något för alla.

Donationer

Om du tror att fler i företaget uppskattar att pengarna gått till att hjälpa människor kan någon form av donationsgåva vara den rätta lösningen. Unicef har till exempel en gåvoshop där man kan köpa medicin mat och leksaker till barn och vuxna världen över.

Biobiljetter

Detta är en gammal klassiker men är också det av en anledning. Att ge bort bio-biljetter är både billigt och enkelt. Det är också något som de allra flesta kan uppskatta, det är få som inte alls tycker om film.