Säkra ditt företags lokaler

Posted by Roger on July 23, 2019
Företagande

Är ni säkra på att era dörrar är säkra? När såg ni över dörrarnas funktioner och lås senast? Har ni koll på alla nycklar som kan vara i omlopp? Det gäller att säkra företagets lokaler med det senaste inom lås och säkerhetssystem. Se till så att företagets lokaler har den säkerhet som krävs för dagens samhälle. Utsatta ställen kan vara industriområden där det kvälls- och nattetid inte florerar så mycket personer.

Se över lås och dörrar

En inbrottstjuv väljer oftast den lättaste vägen in och om dörrar och lås inte är av senaste snitt så kan denna väg vara den absolut enklaste vägen för tjuven att ta sig in i era lokaler. Även fönster kan vara ett enkelt sätt att ta sig in i tomma lokaler. Därför är larm något som alltid bör vara installerat. Men också lås och passersystem som finns in och ut från företagets lokaler behöver regelbundet ses över. Ett serviceavtal med BBGruppen innebär att ni får planerad service och översyn av era lås och annat som har med detta att göra.

Moderna passersystem

Med moderna passersystem med larmsystem så är nyckel ett minne blott. Då kan en förlorad bricka avprogrammeras och blir oanvändbar i framtiden. Se till att säkra upp allt som går att säkra i ert företags lokaler. Både dörrar och fönster bör få sig en översyn. Vid fönster så går det att montera in extra lås som gör det svårare för inbrottstjuv att ta sig in. Larm känns som en självklarhet men tyvärr så är inte alla företag så framsynta att man installerar larm i sina lokaler. Inget har ju hänt så varför sätta in larm är en av många dåliga bortförklaringar.